Blog | Sleep Well

Výpis článků

Jak vybrat tu pravou deku pro miminko

Do čeho zabalit dítě v zimě? Dětské deky jsou skvělým dárkem pro miminko i větší děti Barevné a hřejivé deky si oblíbí nejen děti, ale také jejich maminky. Příjemná dětská deka vás v zimě nejednou zachrání před prochladnutím a jejich využití je opravdu široké. Z jakých druhů dětských dek můžete vybírat a jak o ně pečovat, aby vydržely co nejdéle měkké a hebké?

5 důvodů, proč bambus

Bambus můžeme bez nadsázky označit za vůbec nejuniverzálnější rostlinu na zemi. Jeho využití je opravdu široké. Pro jeho ohebnost a pružnost se používá například při výrobě nábytku, papíru či buničiny. Z bambusového vlákna se vyrábí oblečení od triček až po ponožky, dále utěrky nebo ručníky.

Mikroplyš, mikroflanel či mikrospanex

Tyto úžasné hřejivé materiály, které byly ještě nedávno novinkou si díky svým úžasným vlastnostem již našly své pevné místo ve většině českých ložnicích. Pokud vás zajímá, jaký je vlastně rozdíl mezi těmito na první pohled stejnými materiály, čtěte dál!

CERTIFIKÁT PRO SLEEP WELL

Naše společnost SVITAP J.H.J.spol. s r.o. je stále držitelem certifikátu deklarující zdravotní nezávadnost našich výrobků značky SLEEP WELL podle Vyhlášky Ministerstva zdravotnictví č.84/2001 Sb. v platném znění o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku 3 let. Certifikát se vztahuje na veškeré výrobky z mikrovlákna označené SLEEP WELL - deky, povlečení, prostěradla. Záměrně jsme zvolili testovací metody určené pro výrobky pro miminka a ověřili si tak naši kvalitu a zdravotní nezávadnost podle nejpřísnějších kritérií. Veškeré testy byly provedeny v Institu testování a certifikace a.s. ve Zlíně.

Doprava zdarma
Při nákupu nad 3 000 Kč

Český výrobce
Více než 17 letá tradice výroby

Atesty a certifikace
Garantujeme zdravotní nezávadnost

Copyright © 2024 Svitap sleep well s.r.o.  by Media Heroes s.r.o.