Blog | Sleep Well

Milí zákazníci, v době od 22. do 26.7. 2024 nebudou, z důvodu dovolené, expedovány vaše objednávky. Těšit se na vás budeme opět od pondělí 29.7.2024. Děkujeme za pochopení - váš tým sleep well.

Výpis článků

Prázdninová sleep well výbava? To je pohodlí a luxus na dovolené

Chystáte se na dovolenou a hledáte obchod, kde pořídíte kompletní balíček lůžkovin, ručníků a dalších textilních produktů, které vám zajistí maximální komfort, na jednom místě, s rychlým dodáním a za výhodnou cenu? Vše, co o prázdninách potřebujete, máme skladem. Pro vás, vaše děti, dokonce i pro vaše zvířecí mazlíčky. Rodinná dovolená s námi, to je dovolená na pohodu.

Plážové osušky? Ty od nás poslouží několikrát

Pojedete na dovolenou k moři? Nebo budete trávit léto u rybníka? V obou případech budete potřebovat lehkou, skladnou, velkou a měkkoučkou plážovou osušku, do které se u vody utřete klidně několikrát, bude se vám na ní pohodlně ležet a kterou přes sebe, když se ochladí, přehodíte a zahřeje vás. Přesně takové jsou plážové osušky sleep-well.

Představujeme naše služby: Vyšívací linka sleep well

I na první pohled obyčejný ručník, osuška nebo třeba deka se během okamžiku promění v originální dárek pro vaše blízké, stanou se pevnou součástí firemní identity, doplní výbavu libovolného kolektivu (sportovní kluby, zájmové spolky apod.). Stačí, když projdou vyšívací linkou sleep well.

Jak vybrat utěrku? Inspirujte se sleep well „utěrkovým programem”

V domácnosti se bez nich neobejde nikdo, přitom vybrat ty správné může být někdy oříšek. Řeč je o utěrkách. Jak vybrat takové, které nebudou k vzteku a pláči, ale vydrží v prvotřídní kondici co nejdéle a navíc skvěle vypadají?

12 tipů, jak se dobře vyspat

Víte, které základní stavební kameny patří do zdravého životního stylu? Pravděpodobně vás hned napadlo pestré a zdravé jídlo v kombinaci s pohybem. My k těmto bezpochyby důležitým faktorům ovlivňujících zdraví každého z nás přidáváme ještě kvalitní spánek a odpočinek obecně. Bez něj se totiž rozhodně neobejdeme a v dnešní době jej máme poměrně dost narušený. Co tedy dělat (a co naopak nedělat), abychom se lépe vyspali?

Jak vybrat tu pravou deku pro miminko

Do čeho zabalit dítě v zimě? Dětské deky jsou skvělým dárkem pro miminko i větší děti Barevné a hřejivé deky si oblíbí nejen děti, ale také jejich maminky. Příjemná dětská deka vás v zimě nejednou zachrání před prochladnutím a jejich využití je opravdu široké. Z jakých druhů dětských dek můžete vybírat a jak o ně pečovat, aby vydržely co nejdéle měkké a hebké?

Doprava zdarma
Při nákupu nad 3 000 Kč

Český výrobce
Více než 17 letá tradice výroby

Atesty a certifikace
Garantujeme zdravotní nezávadnost

Copyright © 2024 Svitap sleep well s.r.o.  by Media Heroes s.r.o.